Guttekorhelg i Oslo 2.-4.november

Her kommer den endelige påmelding til Gullgruver guttekorsamlingen i Oslo 2.-4. november 2018. Påmeldingsfristen settes til 17. juni. Alle som ønsker å være med må bruke dette påmeldingsskjemaet. Det ser ut til at vi kan bli 150-200 guttekorsangere fra hele landet som samles i Oslo til Allehelgens helg, så vi trenger deres hjelp til å få alt til å fungere perfekt.

Overnatting denne helgen ordnes privat hos medlemmer av Sølvguttene og Oslo domkirkes guttekor. For å gjøre det enklest mulig for vertsfamilier, ber vi om at alle gjester har med soveposer (liggeunderlag ordnes av vertsfamilier). Vi prøver å ordne overnatting i en kirke/menighetssal også for de som vil bo sammen med sitt kor. De vil trenge medbrakt soveunderlag i tillegg til soveposer. Gjester vil få kveldsmat og frokost (fredag/lørdag og lørdag/søndag) hos vertsfamiliene sine. De som ikke bor privat må ordne dette selv (samt rydding) på overnattingsstedet sitt. NB Vi har jobbet i flere måneder uten at det har lykkes i å få en kirke/menighetssal som er ledig. Vi må derfor ta et forbehold om vi klarer å tilby annet gratis innkvartering enn privat hos vertskorene.

Pausemat og drikke, et varmt måltid fredag og lørdag ettermiddager og en lunsjbuffet etter gudstjenesten på søndag ordnes i domkirkens krypt og må spises på skift. Skiftene ordnes i forhold til ankomst- og avreisetidene OG i forhold til om man synger alle korsatser på Hovland eller bare salmene. Se for øvrig foreløpig timeplan.

Denne gangen synger vi Mozarts Requiem med Kringkastingsorkesteret og profesjonelle solister. Det er mulig at NRK kommer til å filme hele konserten. Vi kan ikke garantere at man vil kunne reservere seg fra å bli filmet under fremføringen av Mozarts Requiem, men dere kan godt gi beskjed hvis dette er et problem for noen av deres sangere. Sølvguttenes dirigent, Fredrik Otterstad, dirigerer konserten. Søndag synger vi Hovlands Allehelgensmesse under ledelse av domkantor Vivianne Sydnes. De som kan og vil synge alle korsatsene til messen må øve sammen med henne fredag kveld etter vi er ferdig å øve på Mozart og litt tidligere søndag formiddag. De som synger korsatsene til Allehelgensmesse må ha egne originale noter (disse blir ikke trykt i agendaen). De som ikke har lært alle korsatser til Allehelgensmessen skal synge salmene hos menigheten (disse blir trykt i agendaen). Korlederne er ansvarlige for å koordinere hvem i deres kor tilhører hvilken gruppe.

Hele helgen koster kr. 400 per deltager (barn så vel som voksen, sangere så vel som hjelpere). Dette faktureres til koret i etterkant av helgen. En dirigent eller leder per kor går gratis og fungere som hovedansvarlig for sitt kor under helgen. Øvrige foreldre m.m. faktureres på korets faktura. Vertskorene tar seg av alle praktiske oppgavene med mat og konserten denne gangen (og det er bare så vidt kr. 400 per deltager dekker matutgiftene). NB Vi får ikke spandere gratis konsertbilletter på noen denne gangen men tilbyr rabatterte priser til sangerforeldre og reisefølge som ikke synger under konserten. Mer om dette tidlig i høst.

Deltagerlisten (inklusive alle som er med og skal synge/spise og/eller innkvarteres) sendes til post@sang.no . Merk ”påmelding Gullgruver guttekorhelg Oslo 2018”. Øvrig informasjon fylles ut på Google Doc på: https://goo.gl/forms/QSY0J5KGgU4HdE7y1.

Foreløpig timeplan for guttekorsamling i Oslo 2.-4. november 2018 (NB med forbehold)

     

Fredag 2. november

 

kl.

sted

post

12:00-18:00

Domkirke krypt

Frammøte, bagasje m.m. Frukt, grønnsaker, saft, kaffe, te

16:00-17:30

Domkirke krypt

Middag i 2 puljer

17:30-19:30

Domkirken

Mozart øvelse

20:00-21:00

Domkirken

Hovland satser for de som synger dem /hjem for de som synger salmer

19:30/21:00

Fra krypten

Hjem til vertskapene (medbrakt soveposer)

   

Kveldsmat og frokost hos vertsfamilier/overnattingssted

Lørdag 3. november

 

10:00-11:30

Oslo domkirke

Oppvarming (Helene) + Mozart (Fredrik)

11:30-12:15

Domkirken/Krypt

Hovland satser / lunsj (de som ikke synger Hovland satser)

12:15-13:00

Domkirken/Krypt

Hovland salmer / lunsj (de som synger Hovland satser)

13:00-15:15

Oslo domkirke

Mozart øvelse med orkester

15:15-15:45

Oslo domkirke

Hvile, frukt og omkledning

15:45-16:00

Oslo domkirke

konsertklar

16:00-17:00

Oslo domkirke

Mozarts requiem med KORK og solister

17:00-17:30

Krypt

Takk og frukt og hjem til vertskap

18:00-19:30

Krypt

Tacos eller lignende og kosekveld for de som ikke har vertskap

   

Kveldsmat og frokost hos vertsfamilier/overnattingssted

Søndag 4. november

 

09:00-10-30

Oslo domkirke

Frammøte de som synge Hovland satser (frukt/grønt/væske)

09:30-10:30

Krypt

Frammøte de som synger Hovland salmer (med Helene)

11:00-12:30

Oslo domkirke

Høymesse med Hovlands Allehelgensmesse

12:30-13:30

Oslo domkirke

Utdeling av kursbevis til korlederne (med fotografering)

 

Domkirke krypt

Lunsj buffet (med mulighet å smøre nister)

Velkommen med!

 

Mvh

Bryan D. Breidenthal, prosjektleder